OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ YAYGINLAŞTIRMA ve GELİŞTİRME PROJELERİ MURADİYE İLÇESİNDE TANITILDI


Okul öncesi eğitimi geliştirmek ve yaygınlaştırmak için hazırlanan projelerin tanıtım çalışmalarına Muradiye ilçesinde devam edildi. Yerel ve UlVan Şevkat Anaokulu Müdürü Mecit İLKAN tarafından proje tanıtımları yapıldı.

İpekyolu Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Özel Eğitim Öğretmeni Erdoğan ETLAN tarafından tarfından da, okul öncesi eğitimde özel eğitim hizmetleri konularında seminer verildi. Kaynaştırma eğitimi, eğitsel tanılama süreci, özür grupları ve 3 - 6 yaş grubu öğrencilerimizin okul öncesi eğitimde sahip oldukları haklar yasal dayanakları belirtilerek anlatıldı.

Muradiye Okul Öncesi

Proje çalışmaları kapsamında okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için neler yapılması gerektiği anlatıldı. Bu projelerin geniş kapsamlı olduğu ve tüm ilçelerimizin aynı derecede önem arz ettiği yönünde bilgi verildi. Yapılacak çalışmaların takip edileceği, bu çalışmaların içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılını değil 3 yıllık süreci kapsadığı ifade edildi.

muradiye okul öncesi eğitim projeleri

 

 

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İl Milli Eğitim şube Müdürü Bölüm Şefi Bölüm Personeli
Kaynaştırma Eğitimi Özel Eğitim Sınıfları Destek Eğitim Odaları Evde Hastanede Eğitim Hizmetleri BEP
OBADER 0-36 Sağlık Bakım Beslenme 0-36 Etkinlik Kitabı 0-36 Eğitim Programı Anne Baba Tutumları EBADER Etkili İletişim Etkinlik Kitabı Okul Öncesi Eğitim Programı Resimli Çocuk Kitapları
Eğitici Eğitimi Mutlu Aileler –Güvenli Yarınlar Oyuncak Kumbarası