İpekyolu, Edremit ve Tuşba İlçelerinde Proje Tanıtım Seminerleri Yapıldı.

 

İlimiz Edremit, İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde görevli okul öncesi öğretmenleri ile bünyesinde anasınıfı bulunan ilkokul müdürlerinin katıldığı proje tanıtım seminerleri düzenlendi. Açılış konuşması İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran ALTAN GÖL tarafından yapıldı. Nuran ALTAN GÖL "Bu projeler ile okul öncesi eğitimin yeri ve öneminin anlaşılması en büyük arzumuzdur. Bunun önemini anlarsdak ve buna inanırsak daha iyi çalışırız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim."

Erciş Seminer Toplantısı

Yüzüncü Anaokulu Müdürü Elif DELEN tarafından proje tanıtımları yapıldı. Elif DELEN "Bu projelerin okul öncesi eğitimi hakkettiği yere taşıyacağına inanıyorum. En mükemlli olacağız demiyoruz, ancak en mükemmelini hayal ederek yürüyoruz. Bu projelerin hazırlanmasında, sunulmasında ve uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Akademik Personeli Yrd. Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP tarafından okul öncesi eğitimin amacı ve önemi hakkında bilgi verildi.

Erciş Seminer Toplantısı4

Rehberlik öğretmeni Erkan KUTUR tarafından Okul öncesi eğitim kurumlarında özel eğitim hizmetleri çalışmaları hakkında bilgi verildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İl Milli Eğitim şube Müdürü Bölüm Şefi Bölüm Personeli
Okul Öncesi Eğitimi Nedir? Okul Öncesi Eğitimin Önemi Okul Öncesi Eğitimin Amacı
OBADER 0-36 Sağlık Bakım Beslenme 0-36 Etkinlik Kitabı 0-36 Eğitim Programı Etkili İletişim Etkinlik Kitabı Okul Öncesi Eğitim Programı Resimli Çocuk Kitapları Örnek Planlar
Anne Baba Tutumları EBADER
0-6 Yaş Özel Eğitim Kaynaştırma Eğitimi Özür Grupları Destek Eğitimi Özel Eğitim Sınıfları Bireyseltirilmiş Eğitim Programı Eğitsel Tanılama Süreci Özel Yetenekli Çocuklar
Eğitici Eğitimi Mutlu Aileler –Güvenli Yarınlar Oyuncak Kumbarası
Eğitici Eğitimi Mutlu Aileler –Güvenli Yarınlar Oyuncak Kumbarası